om het te bestuderen?", Zei Wolfers. Het Census

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

om het te bestuderen?", Zei Wolfers. Het Census

yaya2017
Het laat zien hoe plakkerige geslachtsrollen kunnen zijn - en hoeveel langzamer ze moeten veranderen dan de manier waarop mensen hun leven leiden. Vrouwen Nike Air Presto Mujer hebben nu veel Adidas Superstar Womens meer een opleiding Nike Air Max 2017 Womens en een carrière. Maar in de Nike Air Max 95 Femme meeste huwelijken doen ze nog steeds veel Nike Air Presto Femme meer kinderopvang en huishoudelijk werk dan hun echtgenoten, en mannen voelen nog steeds sterke druk om de kostwinner van het gezin te zijn. Vandaag verdienen vrouwen meer dan mannen in bijna een kwart van de paren, volgens de nieuwe studie en eerder onderzoek, tegen 18 procent in de jaren tachtig. Maar toch zegt 71 procent van de mensen dat een goede echtgenoot te zijn, mannen in staat moeten zijn om een ??gezin financieel te ondersteunen, een onderzoek van Pew Research Centre dat vorig jaar is gevonden. Slechts een derde zei dat over vrouwen. Huwelijkstherapeuten zeggen dat huwelijken triller kunnen worden als vrouwen meer verdienen dan mannen als mannen zich onzeker voelen of vrouwen het respect voor hen verliezen. Economen Nike Air Pegasus 89 Femme zeggen dat het Adidas ZX 700 Femme één reden is waarom Nike Air Max 90 Womens het verlies van banen voor mannen Nike Internationalist Femme in de arbeidersklasse tot zo'n ontevredenheid Adidas Superstar Mens heeft geleid - en tot minder huwelijken.

"Blokes worden bedreigd door vrouwen die meer verdienen, wat niemand verbaast, maar wel interessant is, dat je het echt in de gegevens kunt vinden", zegt Justin Wolfers, die de economie van het gezin aan de universiteit van Michigan studeert en bijdraagt ??aan het succes. volkstellingonderzoekers vergeleken rapporten van inkomsten van echtgenoten van tegenovergestelde seksen in enquête-antwoorden en belastingaangiften van 2003 tot 2013. De paren waren tussen de 25 en 54, en ten minste één partner werkte voor beloning. Ze vonden dat de 23 procent van de paren waarin de vrouw meer verdiende, verschilde ook op andere manieren. De vrouwen verdienden meer dan het dubbele van het Adidas ZX Flux Womens gemiddelde inkomen Nike Air Max 2017 Mujer van vrouwen die hun Nike Air Max 1 Womens man niet hebben verlaten. Ze hadden Nike Roshe Run Femme ook meer kans om een ??universiteitsdiploma Nike Air Max 90 Homme te hebben en om zwart te zijn. Leeftijd en geografie maakten geen verschil - paren waarin de vrouw meer verdiende waren net zo gewoon in liberale steden als in het conservatieve zuiden. De resultaten laten zien hoeveel sociale normen kan de antwoorden be?nvloeden die mensen in enquêtes geven. "Het werpt nogal metafysische vragen voor alle sociale wetenschappers: wat gebeurt er wanneer het fenomeen dat je studeert van invloed is op de gegevens die je gebruikt om het te bestuderen?", Zei Wolfers. Het Census Bureau zei dat het werkte aan het verbeteren van de kwaliteit van enquêteresultaten van verdiensten door ze te vergelijken met andere gerapporteerde bronnen.

Een groot onderzoek van economen aan de Universiteit Nike Air Pegasus 89 Womens van Chicago, www.annasantander.es waarbij gebruik werd gemaakt Nike Air Vapormax Womens van volkstellinggegevens van 1970 tot Adidas ZX 750 Femme 2000, toonde aan dat huwelijken waarbij de www.romuslus.fr vrouw meer verdiende minder waarschijnlijk in de eerste plaats zouden ontstaan ??en eerder zouden eindigen in een scheiding. Vrouwen die hun man hebben afgezworen, waren eerder geneigd werk te zoeken onder hun potentieel, vonden ze, en aanzienlijk meer huishoudelijk werk en kinderopvang te doen dan hun echtgenoten - misschien om hun man minder bedreigd te laten voelen. "Wanneer de gendernorm wordt geschonden, is er enig compenserend gedrag om te proberen een deel van het verlies van nut van de man ongedaan te maken, "zei Marianne Bertrand, een auteur van de studie en een econoom aan de Booth School of University van Chicago. Bepaalde genderattitudes, althans over vrouwen, lijken langzaam het achterhalen Adidas Superstar Femme van Adidas Superstar Femme Rose het gedrag van mensen. Adidas Superstar Womens Uit onderzoek is gebleken Nike Air Max 95 Womens dat vrouwen met een hoger inkomen bij Adidas NMD Womens recentere huwelijken niet langer vaker scheiden. De verwachtingen over mannen zijn echter trager veranderd. Wanneer mannen werkloos zijn of onvoldoende werk hebben, zullen vrouwen minder geneigd zijn om huwelijksmateriaal te gebruiken en eerder geneigd zijn om te scheiden. Haal het beste uit het nieuws, de analyse en de grafiek van The Upshot over politiek, beleid en het dagelijks leven. Ze vervoegde The Times in 2008 en maakte deel uit van een team dat in 2018 een Pulitzer-prijs won voor openbare dienstverlening voor rapportage over problemen met seksuele intimidatie op het werk.