Ze zeggen dingen als:" Ik zag dat ding en kan zeker [jij] de win

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ze zeggen dingen als:" Ik zag dat ding en kan zeker [jij] de win

yaya2017
In de voortdurende strijd tussen influencers, zowel grote als kleine Nike Air Max Tavas Femme tussen Nike en Adidas, heeft de Swoosh een verlies geleden als het gaat om Los Angeles comic Tom Segura. In zijn recente special, Disgraceful, vertelt Segura het verhaal van uitgenodigd te zijn om te winkelen werknemerswinkel bij Nike's wereldhoofdkwartier na een Adidas NMD Dames show in Portland, Oregon. De aandacht van Nike trekken was zijn eerste kennismaking met dat Nike Air Max 97 Dames #influencer-leven. "Je bent een persoon van invloed, je kunt proberen door de entertainment-divisie te gaan." "Wat is dat?" En hij zegt: "Dat is gratis spul", zei Segura tijdens zijn Netflix-special. Na wat telefoontjes naar Nike en een belofte van hen om zich te "hergroeperen en weer contact Nike Air Vapormax Womens met je op te nemen", slaagden de Swoosh er niet in om contact op te nemen met Nike Free Run 3.0 Femme Segura. Zonder het merk bekend te maken, gaven ze Segura voer voor een grapje dat hun rivaal, Adidas, in de kaart zou Adidas ZX Flux Womens spelen. "Ze hebben nooit gebeld, dus ik kocht deze Adidas voor $ 130. Dus fuck you, Nike," zei Segura. Het duurde niet lang voordat Segura gecontacteerd werd door Adidas. "Het duurde ongeveer twee weken nadat de special uitkwam. [Adidas] stak zijn hand uit, vroeg Nike Roshe Run Womens me wat mijn maten waren en er kwam vrij snel een grote doos aan." Het had een hoop schoenen en Nike Roshe Run Womens spullen, "vertelde Segura aan Sole Collector. "Ik zou niet zeggen dat ik er super hardcore mee ben, maar het is vooral wat ik draag." Hij schonk alle Nike-sneakers die hij bezat - een stuk of tien. Hij sluit echter niet de deur om Nike weer te dragen. "Ik kan best een man worden gekocht," Nike Air Max 90 Homme grapte Segura. "Weet je, als iemand me veel rotzooi wil geven."

Segura heeft een Nike Roshe Run Femme aantal zorgpakketten van Adidas op sociale media tentoongesteld en zijn boodschap van "Fuck Nike" voortgezet, samen met Nike Roshe Run Femme zijn hernieuwde bewondering voor Boost-technologie. Naast de gratis merch, waardeert hij de verhitte rivaliteit tussen de twee merken en was meer dan blij om een ??kant te kiezen. "Als Nike Air Max 98 Femme je een sportfan bent en je kijkt naar twee teams die verhitte rivalen Adidas ZX Flux Mujer zijn, ga dan krijg pas echt een emotioneel voordeel als je een team kiest, dus ik vind het leuk om een Nike Air Max Zero Femme ??team te kiezen en er gewoon mee te rijden, "zei Segura. Terwijl Segura geniet van het "Three Stripe-leven", moet hij nog steeds af en toe een rekruteringspoging van Nike-medewerkers afremmen. Hoewel het venster voor de Swoosh is gesloten, vindt hij het nog steeds leuk om ze Adidas Superstar Femme Bleu te horen. "Een paar werknemers hebben me op de been geslagen, maar niemand is de baas," Adidas Stan Smith Womens zei Segura. "Ze zeggen dingen als:" Ik zag dat ding en kan zeker [jij] de winkel in krijgen. "Ik ben als 'Kerel, dat is voorbij.' Adidas Superstar Womens Je geeft me toestemming om nu dingen te kopen, maak maar een grapje ? 'Nah kerel, dat is al lang voorbij.' "

Na het besluit van LeBron James om Cleveland te verlaten in juli Adidas ZX Flux Femme 2010, verwelkomde Nike de King to Miami met een speciale make-up van Adidas ZX 750 Mujer de Nike LeBron 8 genaamd "South Beach". De schoen was voorzien van een in het oog springend groenblauw en roze Nike Air Max 97 Womens schema ge?nspireerd door Miami Vice en de Art Deco architectuur van de stad, waardoor het meteen een must-have is onder sneaker-enthousiastelingen. Michael Jordan paste nooit op de Heat, maar als een eerbetoon aan zijn bijdragen aan het spel, de franchise schakelde vreemd Nike Air Pegasus 83 Damen genoeg zijn nummer 23 trui uit in 2003. Gezien de willekeurige aard van Jordan Brands Nike Air Max 2017 Womens verhalen zo laat, misschien is dat evenement de inspiratie achter deze aankomende "South Beach" colorway van de Air Jordan 8. De retro arriveert sportief een bovenwerk van wit leer, geaccentueerd door groenblauw en roze op de gesp van de riem en met patroon bedrukte gebieden langs de tong, tussenzool Nike Air Huarache Damen en buitenzool. Er is ook een beetje oranje gespot op de tong en de tong. Nike Air Max Thea Femme Elk paar wordt geleverd met drie sets veters.